Back to top

Esküvői autó

Hungarian

Az esküvői autó díszítése

Az étel, a ruhák, a helyszín, a zenekar - mindezeket előre meg kell tervezni és megszervezni a Nagy Napra. Azonban az esküvő napjának tervezésekor sem szabad elfelejtenünk a legkisebb részleteket, mint például a friss házasok autójának díszítését. Az esküvői autó a leggyönyörűbb és legvonzóbb járműnek kell lennie az esküvői ceremónián. Végtére is, ez az a közlekedési eszköz, amellyel a főszereplők, a menyasszony és a vőlegény érkeznek. Sok pár úgy gondolja, hogy az esküvői autó díszítése könnyű feladat, és gyakran nem fordítanak rá kellő figyelmet. Azonban az különleges nap nem mindennapi, kreatív megoldásokat kíván, ezért a díszítési folyamat igényes és alapos szervezést igényel.

Az ablakok és a motorháztető díszítése

A jármű körül lehet kör alakú virágokkal vagy ikebanákkal díszíteni, amelyek varázslatos és gyönyörű megjelenést kölcsönöznek, vagy hófehér szalaggal lehet átkötni, a klasszikus vonalak kedvelőinek. 

Az esküvői autó ablakai díszíthetők ablakmatricákkal, amelyeken egy választott üzenetet írhat. Népszerű választás a szív alakú matricák vagy vicces matricák. A tükrökre szánt díszítési elemek közé tartoznak az esküvői díszek, amelyeket hosszúságban feltekerhetünk és masnikként használhatunk. Ez egy szép, költséghatékony és esztétikus megoldás.

A hátsó lökhárító és ülések díszítése

A menyasszonyi autó lökhárítója és ülései szépen kiemelkednek, ha virágdíszekkel díszítik őket. A virágkötők általában selyem szalagot javasolnak, amely fokozza a finomságot, de választhat saját ízlése szerint. Választhat különböző virágfajtákból álló csokrot, vagy elegáns és minimalistikus változatot, amelyet egyfajta rózsából áll és ugyanúgy jól mutat.